Voor jy aansluit: dis 'n Signal-groep, so dit is nie anoniem nie. Almal anders in die groep kan sien dat jy aangesluit het, asook die profielnaam en -foto wat jy op Signal gebruik. Hulle sal nie jou telefoonnommer sien nie, tensy hulle dit reeds het of jy Signal se Instellings › Privaatheid › Telefoonnommer › Wie kan my nommer sien op Almal gestel het. Niemand is die verstek.
Wat jy hier intik, word slegs op ons bedieners en in geïnkripteerde afgeleë rugsteune bewaar. Ons sal dit gebruik om oor Terminal Values in kontak te kom, en vir niks anders nie.