जुड़ने थमां पैह्लें: एह् इक Signal ग्रुप ऐ, इस करी एह् गुमनाम नेईं ऐ। इस च बाकी सारे दिक्खी सकदे न जे तुस जुड़े ओ, ते Signal पर तुंदा प्रोफाइल नां ते फोटो बी। तुंदा फोन नंबर उनें गी नेईं लब्भग, जिन्ना चिर उंदे कोल पैह्लें थमां नेईं ऐ जां तुसें Signal दी Settings › Privacy › Phone number › Who can see my number गी Everybody पर नेईं रक्खेआ। डिफॉल्ट Nobody ऐ।
जे किश तुस इत्थें लिखदे ओ, ओह् सिर्फ साढ़े सर्वरें उप्पर ते एन्क्रिप्ट कीते गेदे रिमोट बैकअप च रक्खेआ जंदा ऐ। अस इसगी सिर्फ Terminal Values बारै तुंदे कन्नै राबता करने आस्तै बरतगे, होर कुसै कम्मै आस्तै नेईं।