Πριν μπεις: είναι ομάδα στο Signal, άρα δεν είναι ανώνυμη. Όλοι οι υπόλοιποι εκεί μπορούν να δουν ότι μπήκες, καθώς και το όνομα και τη φωτογραφία προφίλ που χρησιμοποιείς στο Signal. Δεν θα δουν τον αριθμό του τηλεφώνου σου, εκτός αν τον έχουν ήδη ή αν στις ρυθμίσεις του Signal (Ρυθμίσεις › Απόρρητο › Αριθμός τηλεφώνου › Ποιος μπορεί να δει τον αριθμό μου) έχεις επιλέξει «Όλοι». Η προεπιλογή είναι «Κανείς».
Ό,τι πληκτρολογείς εδώ φυλάσσεται αποκλειστικά στους διακομιστές μας και σε κρυπτογραφημένα απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας. Θα το χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σου σχετικά με το Terminal Values, και για τίποτε άλλο.