Mielőtt csatlakozol: ez egy Signal-csoport, tehát nem anonim. A csoport többi tagja látni fogja, hogy csatlakoztál, valamint a Signalon használt profilnevedet és profilképedet. A telefonszámodat nem látják, kivéve, ha már megvan nekik, vagy ha a Signal Beállítások › Adatvédelem › Telefonszám › Ki láthatja a számomat beállításánál a Mindenki lehetőséget választottad. Az alapértelmezés a Senki.
Amit itt beírsz, azt kizárólag a saját szervereinken és titkosított távoli biztonsági mentésekben tároljuk. Csak arra használjuk, hogy a Terminal Values ügyében felvegyük veled a kapcsolatot, semmi másra.