Prieš prisijungdami: tai Signal grupė, todėl ji nėra anoniminė. Visi kiti jos nariai matys, kad prisijungėte, taip pat Signal naudojamą profilio vardą ir nuotrauką. Jūsų telefono numerio jie nematys, nebent jį jau turi arba skiltyje Signal Nustatymai › Privatumas › Telefono numeris › Kas gali matyti mano numerį esate pasirinkę „Visi“. Numatytasis pasirinkimas yra „Niekas“.
Tai, ką čia įvedate, saugoma tik mūsų serveriuose ir šifruotose nuotolinėse atsarginėse kopijose. Šiuos duomenis naudosime tik susisiekti su jumis dėl Terminal Values ir niekam kitam.