जोडिनुअघि: यो Signal समूह हो, त्यसैले गुमनाम हुँदैन। समूहका अरू सबैले तपाईं जोडिएको कुरा, र Signal मा तपाईंले प्रयोग गर्ने प्रोफाइल नाम र फोटो देख्न सक्छन्। तपाईंको फोन नम्बर भने देख्दैनन्, उनीहरूसँग पहिल्यै छ भने वा तपाईंले Signal को Settings › Privacy › Phone number › Who can see my number लाई Everybody मा राख्नुभएको छ भने बाहेक। पूर्वनिर्धारित Nobody हो।
तपाईंले यहाँ लेखेको कुरा हाम्रा सर्भरहरूमा र इन्क्रिप्ट गरिएका टाढाका ब्याकअपहरूमा मात्र राखिन्छ। हामी यसलाई Terminal Values बारे सम्पर्क गर्न मात्रै प्रयोग गर्नेछौँ, अरू कुनै काममा होइन।