شامل ٿيڻ کان اڳ: هي Signal گروپ آهي، تنهن ڪري گمنام ناهي. ان ۾ موجود ٻيا سڀ ڏسي سگهن ٿا ته توهان شامل ٿيا آهيو، ۽ اهو پروفائل نالو ۽ تصوير به جيڪا توهان Signal تي استعمال ڪريو ٿا. توهان جو فون نمبر هو نه ڏسندا، جيستائين اهو اڳ ۾ ئي سندن وٽ نه هجي يا توهان Signal جي Settings › Privacy › Phone number › Who can see my number کي Everybody تي نه رکيو هجي. ڊفالٽ Nobody آهي.
توهان هتي جيڪو لکندا آهيو، اهو رڳو اسان جي سرورن ۽ انڪرپٽ ٿيل پري رکيل بيڪ اپن ۾ محفوظ ڪيو ويندو آهي. اسان ان کي رڳو Terminal Values بابت رابطي لاءِ استعمال ڪنداسين، ٻئي ڪنهن به ڪم لاءِ نه.