Skôr než sa pridáte: je to skupina na Signale, takže nie je anonymná. Všetci ostatní v nej uvidia, že ste sa pridali, aj profilové meno a fotku, ktoré na Signale používate. Vaše telefónne číslo neuvidia, pokiaľ ho už nemajú alebo ste v Signale v Nastavenia › Súkromie › Telefónne číslo › Kto môže vidieť moje číslo nezvolili „Všetci“. Predvolené je „Nikto“.
To, čo sem napíšete, uchovávame výhradne na našich serveroch a v šifrovaných vzdialených zálohách. Použijeme to len na to, aby sme sa vám ozvali ohľadom Terminal Values, a na nič iné.