Innan du går med: det är en Signal-grupp, så du är inte anonym. Alla andra i gruppen kan se att du har gått med, och vilket profilnamn och vilken profilbild du har på Signal. Ditt telefonnummer ser de inte, om de inte redan har det eller om du har ställt in Signals Inställningar › Integritet › Telefonnummer › Vem kan se mitt nummer på Alla. Standard är Ingen.
Det du skriver här sparas enbart på våra egna servrar och i krypterade externa säkerhetskopior. Vi använder det för att höra av oss om Terminal Values, och inget annat.