Qoʻshilishdan oldin: bu Signal guruhi, shuning uchun u anonim emas. Guruhdagi boshqa hamma siz qoʻshilganingizni, shuningdek Signal’dagi profil ismingiz va rasmingizni koʻradi. Telefon raqamingizni esa koʻrmaydi, agar u ularda allaqachon boʻlmasa yoki siz Signal’da Sozlamalar › Maxfiylik › Telefon raqami › Raqamimni kim koʻra oladi bandini “Hamma” qilib qoʻymagan boʻlsangiz. Standart holatda “Hech kim” turadi.
Bu yerga yozganlaringiz faqat bizning serverlarimizda va shifrlangan masofaviy zaxira nusxalarida saqlanadi. Ulardan faqat Terminal Values haqida siz bilan bogʻlanish uchun foydalanamiz, boshqa hech narsa uchun emas.